BLACK NOISE Bonna Massa Fuzz van DUSSART PEDALS
€ 50,00
MXR DYNA COMP EARLY 70″ COLECTOR ITEM NOW
€235,00  VERKOCHT
klone centaur clean booster-overdrive van Dessert Pedals
€ 75,00
STRYMON BLUESKY
Reverb-pedalen zijn praktisch, maar zelden bezitten ze de mogelijkheden van een softwarematige reverb op uw computer. De in de Verenigde Staten gemaakte Strymon blueSky Reverberator werd echter uitgerust met een monsterlijk krachtige SHARC-DSP (24 bit/96 kHz), die men benutte tot het laatste stukje van zijn processorkracht. Het resultaat is een compacte blauwe stompbox die plate-, spring- of room-delays maakt met reusachtige decay-tijden en – zeer belangrijk – een instelbare pre-delay-tijd.
€ 230,00 VERKOCHT
De Brunetti Taxi Drive is een van de topkwaliteit pedalen van het Italiaanse merk Brunetti. Onder de motorkap treffen we de ‘FET-DIODE’-technologie; hiermee zit de Taxi Drive precies in tussen de reguliere stompboxen en de warme sounds van buizen. Gebruik hem voor een eenvoudige boost of geef uw gitaargeluid een volle crunch, waarbij het karakter van de originele toon duidelijk aanwezig blijft. Met de krachtige regelingen haalt u uiteenlopende sounds uit dit unieke overdrive-effect.NU
€ 100,00 VERKOCHT

Zeer zeldzaam filter wah pedaal van Boss uit 1986.
Ongelooflijk dichtbij als een vintage Mutron III pedaal in toon, maar met Boss praktische afmetingen en robuustheid met een geweldige bonusuitdrukking.
Pedaal ingang waarmee je het als een standaard maar erg funky rocker wah kunt gebruiken

€ 195,00 VERKOCHT
BOORDERSOUND TW II DEMO EXCL.speakers
€ 150,00 Verkocht
ART X-II MIDI CONTROLLER
€ 25,00 VERKOCHT